Nieuwbouw in Moraira

Moraira, aan de Costa Blanca Noord. Wat voorheen bekend stond als vissersdorp, is de laatste jaren steeds populairder geworden als badplaats en dat resulteert erin dat er ook meer nieuwbouw in deze regio is gekomen.

Moraira staat bekend als één van de meest chique badplaatsen in de regio. Het heeft een prachtige jachthaven, omzoomd met stijlvolle restaurants en bars, waar je kunt genieten van gastronomie en een ontspannen sfeer.

Nieuwbouw in Moraira vertaalt zich momenteel voornamelijk in geschakelde en vrijstaande villa’s. De prijzen liggen in deze chiquere badplaats vanzelfsprekend wat hoger. Zo kun je denken aan een geschakelde nieuwbouwvilla vanaf ongeveer 600.000 euro, maar er zijn ook nieuwbouwvilla’s van 4.000.000 euro te koop.

Enkele wijken in Moraira waar je nieuwbouw kunt vinden zijn El Portet, Benimeit en Cap Blanc.

Nieuwbouw villa te koop in Moraira - nieuwbouw Moraira

💡Heb je al helemaal in je hoofd hoe jouw droomvilla eruit moet zien? Laat je villa bouwen in Moraira met Spaanse Droomhuizen! Bekijk onze pagina Villa bouwen Costa Blanca voor meer info.

De jachthaven in Moraira

Moraira, luxe en charme in één

Wat Moraira onderscheidt, is de combinatie van zijn pittoreske charme en luxe uitstraling. Het zijn de prachtige stranden, schilderachtige jachthaven en groene heuvels die jaarlijks een veeleisend publiek trekken, op zoek naar de verfijnde mediterrane levensstijl van Moraira.

De stad heeft een unieke mix van traditionele Spaanse charme en moderne luxe, wat bijdraagt aan zijn exclusieve aantrekkingskracht. Langs de kronkelende straatjes van het historische centrum vind je gezellige cafés, boetieks en gastronomische restaurants die lokale delicatessen serveren, waardoor Moraira een ware culinaire bestemming is voor fijnproevers.

Waarom nieuwbouw kopen in Moraira

Moraira is een prachtige Spaanse kustplaats die in de smaak valt bij velen. Eén van de meest opvallende kenmerken van Moraira is de indrukwekkende jachthaven. Hier kun je luxe jachten bewonderen, een wandeling maken langs de promenade en genieten van een drankje in een van de vele bars en restaurants met uitzicht op de haven.

De stranden van Moraira behoren tot de mooiste van de regio. Het belangrijkste strand, Playa de l’Ampolla, is een lang zandstrand met helder water, ideaal om te zwemmen, zonnebaden en watersporten zoals kajakken en paddleboarden. Daarnaast zijn er ook afgelegen baaien zoals El Portet, omringd door groen en met rustigere wateren, perfect voor wie op zoek is naar wat meer privacy en sereniteit.

De nieuwbouw in Moraira is vaak modern, of een mix van modern en traditioneel. Ook vind je er veel Ibiza-stijl villa’s.

Benieuwd wat er naast nieuwbouw nog meer te koop is in deze plaats? Bekijk alle huizen te koop in Moraira.

Benieuwd naar Moraira? Maak alvast een virtuele wandeling.

Nieuwbouw te koop in Moraira

Sorteren:
Nieuwbouw in Spanje

We hebben verschillende interessante nieuwbouw te koop in Spanje. Klik hieronder voor meer nieuwbouw.

Verder kijken?
Bekijk het aanbod op Spaanse Droomhuizen of laat ons zoeken: vul de zoekservice in.

Compare listings

Vergelijken

Wij komen naar Nederland!

Wil je dit jaar nog met ons in gesprek over de aankoop of bouw van een huis in Spanje? Plan dan nu je afspraak voor de laatste Spanje Infodagen van 2024.

Op zaterdag 9 en zondag 10 november komen we vanuit Spanje naar de regio Den Haag.

Boek nu jouw persoonlijke adviesgesprek met één van onze specialisten via: het aanmeldformulier. Alleen op afspraak!