Appartement te koop in Malaga

MÁLAGA, MÁLAGA
  • €2.890.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 5
  • Slaapkamers
  • 4
  • Badkamers
  • 408

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-184902

Dream Properties verkoopt deze indrukwekkende woning gelegen in het hart van het historische centrum van Malaga, aan het Plaza del Obispo en tegenover de kathedraal van Malaga en het bisschoppelijk paleis, aan het begin van de straat Molina Lario, de meest bevoorrechte locatie in de stad. De oorsprong van dit plein gaat terug tot de moslimperiode, maar in de laatste periode, de 20e eeuw, is het plein hervormd en zijn sommige gebouwen gerenoveerd, zoals het gebouw waarin dit huis staat. Deze emblematische plek is het toneel geweest van speelfilms waarin een plein van koloniaal Peru werd nagebootst, er is geen beter voorbeeld van hoe prachtig het is. Vanaf deze locatie zijn we heel dicht bij de meest erkende bezienswaardigheden van de stad, het Romeinse theater, de Pablo Ruiz Picasso en Thyssen Musea, Muelle Uno en Malagueta Beach, we kunnen er perfect naartoe lopen.

Dit gebouw is gebouwd aan het eind van de jaren negentig, 1998, door een bekend prestigieus bouwbedrijf, het heeft een garage met directe toegang via de lift, 2 parkeerplaatsen, ruime gemeenschappelijke ruimtes voor de hal, hellingen voor toegang voor mensen met een beperkte mobiliteit en een portier.

Het pand beslaat 2 verdiepingen van het gebouw in hoekopstelling en met 10 balkons aan hetzelfde plein met direct uitzicht op de kathedraal, het trappenhuis en de hoofdingang, het zijn twee samengevoegde geregistreerde woningen met een totale bebouwde oppervlakte van 330 vierkante meter, die een deel van de 3e en 4e verdieping van het gebouw in beslag nemen. Het is verdeeld in een zeer ruime lounge – woonkamer met een oppervlakte van bijna 70 vierkante meter, deze kamer heeft een hoek naar de Plaza del Obispo en had oorspronkelijk een terras van 25 meter dat werd opgenomen in het pand, het eetgedeelte is verbonden met de eetkamer met 4 grote balkons ook met uitzicht op het plein en met een oppervlakte van bijna 40 vierkante meter; de keuken is ingericht met toegang vanaf een andere ingang van het huis als een dienst; wat betreft de 5 slaapkamers, allemaal behalve een hebben ze hun eigen badkamer en suite, er zijn 4 badkamers plus een toilet, allemaal van enorme proporties, tweepersoonskamers en de belangrijkste heeft 2 kleedkamers en een oppervlakte van 30 vierkante meter rust, het heeft ook een studie of kantoorruimte.

De staat van onderhoud is benijdenswaardig, het huis is met grote zorg behandeld en de materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Het is een uniek object, vanwege de ligging in de stad, vanwege de staat van het pand, vanwege de eigen kenmerken qua oppervlak en kwaliteit, en omdat het ons in staat stelt om te genieten van veel meer dan een huis op het gebied van comfort en welzijn.

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-184902
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €2.890.000
  • Bebouwd: 408 m²
  • Slaapkamers: 5
  • Badkamers: 4
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.