Appartement te koop in Marbella

MARBELLA, MÁLAGA
  • €790.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 3
  • Slaapkamers
  • 4
  • Badkamers
  • 128

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-190988

Spaanse Droomhuizen biedt dit exclusieve appartement in Puerto Banús met 3 slaapkamers en 4 badkamers aan.

Gelegen in een van de meest prestigieuze wooncomplexen in Puerto Banús, biedt dit luxe appartement, onlangs gerenoveerd, een verfijnde levensstijl aan de Costa del Sol, Spanje. Met 3 slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers, en een moderne kleedkamer in de hoofdkamer, valt dit pand op door zijn hoogwaardige afwerkingen en grote terrassen die veel natuurlijk licht bieden.

Kenmerken van het appartement:

Ruime kamers met en-suite badkamers.
Hoofdslaapkamer met kleedkamer.
Woonkamer die overgaat in de keuken en eetkamer.
Moderne keuken met ultramoderne apparatuur.
Groot terras voor onvergetelijke diners.
Gastenbadkamer voor extra comfort.

Details van de hervorming:
Het appartement is gerenoveerd met aandacht voor detail, met behulp van een zacht en elegant kleurenpalet om een ​​serene en ontspannende sfeer te creëren. Hoogwaardige materialen en zorgvuldig ontworpen verlichting maken deze ruimte tot een luxe oase in het hart van Puerto Banús.

Locatie en levensstijl:
Op een locatie omringd door glamour, luxe winkels en verfijnde restaurants, is dit appartement ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een luxe leven. De nabijheid van prestigieuze scholen voegt een belangrijk element toe voor gezinnen die op zoek zijn naar een complete woning.

Directe toegang tot het strand:
De urbanisatie biedt directe toegang tot het strand, zodat u kunt genieten van de zee en het zand op slechts een steenworp afstand van uw huis. Daarnaast heeft het een gerenommeerde Beach Club, die een exclusieve ervaring biedt met cocktails, voortreffelijk eten en entertainment in een luxe omgeving.

Onderwijsopties en sportactiviteiten:
Het gebied heeft verschillende prestigieuze scholen, die uitzonderlijke onderwijsopties bieden voor gezinnen. Voor sportliefhebbers, van gerenommeerde golfbanen tot tennisbanen en hoogwaardige fitnessclubs, biedt Puerto Banús mogelijkheden om een ​​actieve en gezonde levensstijl te behouden.

Veiligheid en rust:
Dit exclusieve appartement heeft ‘s nachts fysieke beveiliging, wat gemoedsrust en een veilige omgeving biedt voor bewoners.
Wonen in dit appartement in Puerto Banús betekent niet alleen genieten van een luxe omgeving en uitzonderlijke voorzieningen, maar ook toegang hebben tot uitstekende onderwijsopties, topsportactiviteiten en gegarandeerde veiligheid. Het is de perfecte combinatie van een exclusieve en evenwichtige levensstijl aan de prestigieuze Costa del Sol.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-190988
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €790.000
  • Bebouwd: 128 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 4
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.