Appartement te koop in Marbella

MARBELLA, MÁLAGA
  • €728.800
  • Appartement
  • Woningtype
  • 2
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 210

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-192395

Deze voorname residentie is gelegen in een van de meest exclusieve gebieden van Marbella, in Nueva Andalucía, in een selecte urbanisatie van slechts 13 huizen, op slechts 5 minuten van Puerto Banús. Met een royaal terras en een panoramisch uitzicht op de golfvallei, belichaamt dit pand een buitengewone woonervaring. Het zorgvuldige ontwerp omvat vier slaapkamers en vier complete badkamers, wat een sfeer van rust en comfort creëert.

Gelegen in een gated community met privétoegang, biedt dit penthouse een prachtig uitzicht over de omliggende golfbanen, de majestueuze La Concha-berg en de rustige zee. De strategische ligging plaatst bewoners in het epicentrum van prestigieuze golfbanen en tennisclubs, wat exclusieve toegang tot eersteklas sportfaciliteiten garandeert. De nabijheid van gerenommeerde internationale scholen versterkt de geschiktheid van deze residentie voor gezinnen die op zoek zijn naar een kwaliteitsopleiding voor hun geliefden.

Bij binnenkomst op de begane grond, verbindt een lichte woon- en eetkamer met een uitgebreid privéterras, wat een idyllische omgeving creëert om te genieten van het uitzonderlijke uitzicht. De open en volledig uitgeruste keuken vult deze ruimte op een functionele en elegante manier aan.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime en lichte suites met toegang tot een privéterras, evenals een open kamer met een badkamer, die veelzijdigheid biedt om aan te passen aan individuele behoeften. Op de benedenverdieping voegt een onafhankelijke studio van 30 vierkante meter, met aparte toegang, een kitchenette en een complete badkamer, een extra dimensie van privacy en functionaliteit toe.

Dit duplex penthouse valt niet alleen op door zijn uitzonderlijke ontwerp, maar ook door zijn opwindende potentieel voor verbouwing en herontwerp, ondersteund door reeds getekende plannen om de ruimte en voorzieningen te optimaliseren.

Het gaat niet alleen om een ​​prachtig panoramisch uitzicht, maar ook om een ​​gevoel van vrede en harmonie, dankzij de ligging in een enclave omringd door weelderige natuur. Uitgerust met warme en koude airconditioning, ingebouwde open haard, alarmsysteem en inbouwkasten, vertegenwoordigt dit duplex penthouse de perfecte synthese van comfort en investeringspotentieel in een bevoorrechte enclave. Meer dan alleen een uitzonderlijk huis, het is een slimme investering die een ongeëvenaarde kwaliteit van leven garandeert. Het is vermeldenswaard dat dit indrukwekkende pand beschikt over een eigen gastank, evenals een achtertuin en tuin voor het exclusieve gebruik van het pand.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-192395
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €728.800
  • Bebouwd: 210 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.