Appartement te koop in Estepona

ESTEPONA, MÁLAGA
  • €2.250.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 5
  • Slaapkamers
  • 5
  • Badkamers
  • 254

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-200516

Ontdek een nieuw leven waarin genieten van luxe en de zee mogelijk is. Een exclusieve woonervaring in deze unieke ontwikkeling aan de voet van de Middellandse Zee, gelegen in Estepona, Malaga. Dit prachtige appartement aan het strand biedt u directe toegang tot het strand en een breed scala aan eersteklas diensten.
Met een binnenoppervlak van 254 m² beschikt dit appartement over een elegante en ruime woon-eetkamer die moeiteloos aansluit op een ruim terras van 79 m². Het terras, beglaasd voor zomer- en winterplezier, biedt een adembenemend uitzicht op de zee, de weelderige tuin en het zwembad.

Deze unieke woning omvat vijf slaapkamers, waarvan er 4 zijn uitgerust met inbouwkasten en een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer wordt gekenmerkt door de en-suite badkamer met marmeren aanrechtbladen, een handdoekrek, een douche en een hydromassagebad, waardoor een persoonlijke oase van ontspanning en luxe ontstaat.

De keuken is een droom voor keukenliefhebbers, volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur. De keuken beschikt ook over voldoende opbergruimte en een elegant Silestone-werkblad, wat zowel functionaliteit als stijl garandeert.

Het hele jaar door is comfort gegarandeerd met vloerverwarming, warme en koude airconditioning en dubbele beglazing. Daarnaast beschikt het pand over een parkeerplaats en een grote berging.

Het Doncella Beach complex biedt een verscheidenheid aan exclusieve diensten en faciliteiten die zijn ontworpen voor maximale ontspanning en welzijn. U kunt genieten van een ultramoderne spa, compleet met jacuzzi, Turks stoombad, sauna en Zweedse kubus. Daarnaast beschikt het complex over een volledig uitgeruste fitnessruimte en yogaruimte. Deze faciliteiten zijn gecentreerd rond een groot verwarmd zwembad met een ligweide, allemaal uitgerust met gratis wifi.

De prachtige mediterrane tuinen bieden een serene omgeving voor ontspannen wandelingen onder de beste weersomstandigheden die kenmerkend zijn voor dit fantastische land. Buitenvoorzieningen omvatten ook een zoutwaterzwembad en een kinderbad. Directe toegang tot het strand stelt bewoners in staat om te genieten van de kustlijn op slechts een paar meter van hun huis.

Veiligheid en rust staan ​​voorop in dit complex. De site is uitgerust met beveiligingscamera’s en een controlecentrum met 24-uurs bewaking, wat een veilige en beveiligde omgeving voor alle bewoners garandeert.

Gelegen in de beste wijk van Estepona, ligt dit appartement aan het strand en op loopafstand van diverse voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en de haven. Daarnaast heeft het het voordeel dat het dicht bij verschillende internationale scholen ligt, die op minder dan 10 kilometer afstand liggen. Er is ook een winkelcentrum in de buurt, waar u kunt genieten van een breed scala aan winkels en entertainment.

De wijk Estepona staat bekend om zijn bruisende sociale leven en zijn vele golfbanen. Het is een ideale plek voor zowel ontspanning als recreatie. Bovendien liggen de beroemde Puerto Banús en Marbella op slechts 15 minuten rijden, evenals Sotogrande en Gibraltar, die extra opties bieden voor lekker eten, winkelen en entertainment.

Kortom, dit luxe appartement biedt een uitzonderlijke woonervaring met zijn luxe voorzieningen, toplocatie en adembenemende uitzichten. Het is een ideale plek om te genieten van de serene schoonheid van de zee terwijl je dicht bij het bruisende leven van Estepona en de omliggende attracties bent.

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-200516
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €2.250.000
  • Bebouwd: 254 m²
  • Slaapkamers: 5
  • Badkamers: 5
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
A Guinote
  • A Guinote

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.