Appartement te koop in Malaga

  • €599.000
MÁLAGA, MÁLAGA

Appartement te koop in Malaga

MÁLAGA, MÁLAGA
  • €599.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 2
  • Slaapkamers
  • 3
  • Badkamers
  • 89

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-200002

Spaanse Droomhuizen verkoopt dit exclusieve duplex penthouse met een groot terras, gelegen in een van de meest prestigieuze wijken van Málaga, in de emblematische wijk El Ejido, op een steenworp afstand van het iconische Plaza de la Merced. Hier wonen betekent jezelf onderdompelen in de essentie van Málaga, omringd door de rijke geschiedenis en de charme van het historische centrum.

Deze locatie is niet alleen een voorrecht vanwege de culturele en historische waarde, maar ook vanwege het gemak dat het biedt. Het bruisende stadsleven ligt voor de deur: van toprestaurants en tapasbars tot boetiekjes, traditionele markten en een ongeëvenaarde culturele scène, met musea, theaters en galerieën allemaal op loopafstand. Om nog maar te zwijgen van de kathedraal van Málaga, het Romeinse theater en de prachtige Calle Larios. Bovendien garandeert de nabijheid van belangrijke diensten en openbaar vervoer een uitzonderlijke levenskwaliteit, met alles wat je nodig hebt gemakkelijk bereikbaar.

Het gebouw waarin deze woning zich bevindt, weerspiegelt elegantie en moderniteit en biedt woningen die voldoen aan verschillende behoeften en levensstijlen. Je vindt hier appartementen met twee slaapkamers en een bebouwde oppervlakte vanaf ongeveer 55 vierkante meter – ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en functionele ruimte – tot indrukwekkende duplexpenthouses tot 130 vierkante meter, met grote privéterrassen die perfect zijn om te genieten van het prachtige klimaat van Málaga en om een buitenruimte op maat te creëren.

Maar het zijn niet alleen de locatie en de verscheidenheid aan ruimtes die dit aanbod uitzonderlijk maken. Het gebouw is ontworpen met aandacht voor elk detail en biedt bewoners de optie om een parkeerplaats te kopen – een waar juweeltje in zo’n centrale buurt. Daarnaast bieden sommige woningen de mogelijkheid van een extra berging, een waardevolle aanwinst voor het maximaliseren van ruimte en organisatie in uw huis.

Bewoners profiteren ook van een exclusief gemeenschappelijk solarium, een ruimte ontworpen voor ontspanning en welzijn, waar je kunt ontspannen van het stedelijke tempo zonder je huis te verlaten, genietend van een spectaculair uitzicht en de warme Andalusische zon.

Elke woning is gebouwd met materialen van topkwaliteit, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een geraffineerd en eigentijds ontwerp. Van de afwerking tot de indeling van de ruimtes, alles is doordacht gepland om superieur comfort en een woonervaring te bieden die de verwachtingen overtreft.

Dit is jouw kans om te wonen in het hart van Málaga, in een huis dat niet alleen een uitzonderlijke locatie biedt, maar ook een ongeëvenaarde levensstijl waar geschiedenis, moderniteit en comfort naadloos in elkaar overgaan.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-200002
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €599.000
  • Bebouwd: 89 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 3
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
A Guinote
  • A Guinote

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.