Appartement te koop in Moraira

Moraira, Alicante
  • €741.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 2
  • Slaapkamers
  • 1
  • Badkamer
  • 120

Beschrijving van de woning

Ref: DP-43-10.325E

Appartement te koop in Platgetes Beach, MorairaEen begane grond, twee-slaapkamer duplex appartement gelegen in het populaire complex van Residencial Platgetes, direct aan het zandstrand van Playa Les Platgetes in Moraira.Les Platgetes strand is het hele jaar door levendig, met een klein commercieel gebied hosting verschillende lokale bedrijven, waaronder een apotheek, arts, krantenwinkel, kapper, bakker, en een aantal gerenommeerde restaurants. Een tweede zandstrand Playa de l’Ampolla ligt op 450 meter van het appartement, en de stad Moraira ligt op 650 meter (9 minuten lopen).Details appartement:Beveiligde ondergrondse parkeergarage met twee eigen baaien, een berging, trap en lift naar het appartement. De bovenste verdieping beschikt over een hal met een toilet, een open woon- en eetkamer met uitzicht op zee en toegang tot een ruim balkonterras met uitzicht op het zwembad en het strand, een aparte keuken en een aangrenzende bijkeuken / wasruimte. Een interne trap leidt naar een lagere hal, een tweepersoonsslaapkamer met toegang tot een eigen terras en gemeenschappelijke tuinen, een badkamer met een douche en een tweede tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en een berging. Het appartement is voorzien van warme en koude airconditioning, PVC buitenschrijnwerk met dubbel glas en rolluiken, een videodeurman en high-speed internet.Faciliteiten in Residencial Platgetes zijn onder andere: beveiligd omheind complex, zwembad van 15 x 6,5 meter, pergola eetterras, ondergrondse garage, en tuinen en terrassen om te zonnebaden.Het strand van Les Platgetes bestaat uit twee kleine baaien, elk met zijn unieke charme. De eerste baai heeft een zanderige kustlijn die perfect is om te zonnebaden en ontspannen te wandelen. Het zachte, gouden zand is ideaal voor gezinnen met kinderen en biedt een veilige en comfortabele plek voor de kleintjes om te spelen. De tweede baai, iets rotsachtiger, is een toevluchtsoord voor snorkelaars en duikliefhebbers. Het heldere, azuurblauwe water onthult een fascinerende onderwaterwereld vol zeeleven, waardoor het een populaire plek is voor onderwaterexploratie. Het strand is ook goed verbonden met een schilderachtige promenade die het verbindt met andere delen van Moraira. Deze promenade is perfect voor ontspannen wandelingen, joggen of fietsen en biedt een adembenemend uitzicht op de kustlijn en de Middellandse Zee. Strandappartement te koop in Residencial Platgetes, een eersteklas appartementencomplex op een van Moraira’s meest geliefde plekjes.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-43-10.325E
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €741.000
  • Bebouwd: 120 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamer: 1
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.