Villa te koop in Mojacar

Mojacar, Almeria
  • €399.950
  • Villa
  • Woningtype
  • 4
  • Slaapkamers
  • 3
  • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: DP-17-B1503

Dit werkelijk prachtige 4-slaapkamer, 3-badkamer 2 verdiepingen tellende Cortijo met prive zwembad, ligt op slechts enkele minuten van de oude Mojacar Pueblo en op slechts 5 minuten van de drukke, bruisende populaire badplaats Mojacar Playa met zijn overvloed aan voorzieningen voor elke dag Leven.  Het pand ligt op een eigen omheind perceel van 2, 500m ², is gerestaureerd tot zijn vroegere glorie en barst van de traditionele kenmerken.

De woning heeft een eigen parkeerplaats voor twee auto’s aan de voorzijde en toegang tot de Cortijo is via traditionele houten deuren, in een grote hal waar een boog leidt u naar de lounge, met de meest spectaculaire open haard met functie Log brandende kachel.  Een tweede boog leidt naar een tweede zithoek met dubbele deuren naar het achterste terras van het pand. Vanuit de loungeruimtes leiden deuren naar de eerste van de twee ruime tweepersoons slaapkamers die allebei profiteren van een centrale Jack en Jill badkamer met douche, toilet en ijdelheid.

Dubbele deuren van de hoofdgang leiden u naar een prachtige landelijke stijl keuken met Belfast wastafel, en alle witte goederen. Een boog uit de keuken neemt je mee naar de ruime eetkamer, dit is een familie badkamer met douche, WC en ijdelheid.  Er is ook een kamer uit de eetzaal die kan worden gebruikt als een tweede lounge, of zelfs een extra slaapkamer, mocht het nodig zijn.  Een tweede trap van de eetkamer leidt u naar de derde van de tweepersoons slaapkamers, met gebouwd in uitgebreid ontworpen in opslag kasten.

Terug naar de hoofdinkomhal, een deur leidt naar een kantoor/studiegebied, die gemakkelijk kan worden gebruikt als een vierde begane grond tweepersoons slaapkamer.  Ook vanuit de hal een sierlijke trap leidt u naar de vijfde van de ruime tweepersoons en-suite slaapkamers met toegang tot een Juliet balkon met een prachtig uitzicht over het zwembad gebied en het landschap in de verte, deze kamer beschikt over een eigen terras met uitzicht op de Pueblo. De en-suite is zeer ruim met dubbele ijdelheid, volledige badkamer, aparte douche, WC en bidet.

Het buitengebied van deze eigenschap is echt opmerkelijk heb je een prachtig overdekt terras met BBQ keuken gebied perfect voor buiten dineren en loungen, een groot zwembad met veel ruimte om te zonnen met een spectaculair uitzicht op de Mojacar Pueblo .  Er zijn verschillende zitjes rondom de accommodatie, een mooie betegelde fontein en diverse palmen, planten gebieden en fruitbomen.  Dit is echt een opmerkelijk goed onderhouden huis, en moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

* 2 verdiepingen
* Bebouwde 234 m²
* Grond 2,500 m²
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Meubelen over te nemen
* Privé terras
* Parkeergelegenheid
* 10 minuten rijden naar het strand
* 10 minuten rijden naar de winkels
* Vuilnis ophaling: 147,12€ per jaar

Kenmerken

  • Ref: DP-17-B1503
  • Woningtype: Villa
  • Prijs: €399.950
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 3
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.