Villa te koop in Mojacar

Mojacar, Almeria
  • €224.995
  • Villa
  • Woningtype
  • 3
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-B1911

Een halfvrijstaande villa / duplex met 3 slaapkamers en 2 badkamers op slechts 5 minuten buiten Moiacar Playa.

Het kleine gehucht biedt een rustige en vredige omgeving terwijl het minder dan 4 km verwijderd is van de prachtige stranden van Macenas & Mojacar en alle voorzieningen.

Het pand ligt in een gated community van 4 eigenschappen, er zijn geen gemeenschappelijke kosten omdat elke eigenaar van het pand voor hun gebied zorgt en zorgt.

Het huis bezit een eigen parkeerplaats en een kleine tuin direct aan de voorkant die kan worden omgezet in een eigen tuin met een bovengronds zwembad enz.

Aan de voorzijde van het pand is een overdekt terras dat een uitstekende eetruimte en uitzicht op de bergen en een kleine kapel biedt die op de heuvel aan de voorkant ligt. Intern is het pand in onberispelijke staat, terwijl het een traditioneel Spaans ontwerp biedt met houten afwerkingen en terracotta vloertegels.

De benedenverdieping heeft een zeer open stijl met de woonkamer, eetkamer en keuken als één grote open ruimte. De keuken heeft een grote selectie van wandkasten voor opslag en inclusief elektrische apparaten.

Via de lounge aan de andere kant vindt u een full size familie doucheruimte en de eerste slaapkamer met inbouwkasten en een stabiele houten deur die leidt naar de patio aan de achterzijde.

De open trap in de woonkamer leidt naar de bovenste verdieping waar zich de tweede tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en een eigen terras op het zuiden bevindt, de tweede familie met doucheruimte en de derde en grootste slaapkamer met inbouwkasten en openslaande deuren naar een groot terras met uitzicht op zee.

Een unieke woning op een fantastische locatie!

* 2 verdiepingen
* Bebouwde 119 m²
* Grond 229 m²
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Meubelen over te nemen
* Airco
* Geschikt voor rolstoelgebruikers
* Privé terras
* Dak zonneterras
* Prive parkeerplaats
* 3 minuten rijden naar het strand
* 6 minuten rijden naar de winkels
* IBI onroerende voorheffing: 303,49€ per jaar
* Vuilnis ophaling: 148,28€ per jaar

Kenmerken

  • Ref: DP-17-B1911
  • Woningtype: Villa
  • Prijs: €224.995
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.