Appartement te koop in Estepona

ESTEPONA, MÁLAGA
  • €850.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 2
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 121

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-192554

Luxe appartement in een exclusieve luxe ontwikkeling aan het strand, met uitgestrekte tuinen, grote zwembaden en prachtige landschappen, gebouwen met eenvoudige vormen en een eigentijdse stijl, een spa en fitnessruimte waar bewoners lichaam en geest kunnen ontspannen, op slechts een paar minuten van het stadscentrum, ontworpen met de uitstekende kwaliteiten van de plek waar het zich bevindt.
Het complex heeft een spa en fitnessruimte waar bewoners lichaam en geest kunnen ontspannen, op slechts een paar minuten van het stadscentrum, ontworpen met de uitstekende kwaliteiten van de locatie in gedachten, en bedacht voor mensen om van het leven te genieten. Dit exclusieve complex aan de Costa del Sol heeft slechts 68 appartementen, gebouwd met de beste materialen en afwerkingen van een luxe complex.

Ontworpen met ruime ruimtes en grote ramen die de binnenkomst van natuurlijk licht en het uitzicht over de Middellandse Zee vanuit de belangrijkste kamers bevorderen en gebouwd met materialen van topkwaliteit en luxe afwerkingen, is dit appartement uitgerust met airconditioning, vloerverwarming, alarm, domoticasysteem voor de bediening van airconditioning, beveiliging en jaloezieën, satelliet-tv, dubbele beglazing, volledig ingerichte keuken met elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, magnetron, keramische kookplaat, wasmachine en wasdroger, allemaal van topkwaliteit, inclusief een berging en een parkeerplaats.

Bewoners van deze ontwikkeling zullen genieten van een buitenzwembad, een groot verwarmd binnenzwembad, een volledig uitgeruste fitnessruimte, spafaciliteiten, paddle-tennisbaan en een elegant ingerichte lounge voor eigenaren om te entertainen, ontspannen of werken. Het complex heeft 24-uurs toegangscontrole bij de enige ingang, evenals gesloten videobewaking. Het complex heeft ook een spa met Turks bad en sauna, fitnessruimte, drie verbonden infinity-zwembaden, paddle-tennisbaan, grote aangelegde tuinen en directe toegang tot het strand.

De locatie is niet alleen een frontlinie strandresidentie en ligt op slechts een paar minuten van het stadscentrum, maar biedt ook toegang tot Valle Romano Golf and Resort, een golfbaan met 18 holes, clubhuis met golfwinkel, restaurant, golfschool en driving range en in de buurt vinden we allerlei soorten diensten, zoals supermarkten, apotheek, winkels, professionele kantoren, restaurants, hotels, enzovoort, die voorzien in de basisbehoeften van de bewoners.

Begane grond in Costa Natura, 121 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 34 vierkante meter, op het zuiden en 1 garage.

KENMERKEN:

Verwarming
Airconditioning
Lift
Tuin
Zwembad
Staat: Onberispelijk

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-192554
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €850.000
  • Bebouwd: 121 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.