Appartement te koop in Estepona

ESTEPONA, MÁLAGA
  • €420.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 2
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 163

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-194541

Deze prachtige duplex is gelegen in een onverslaanbare omgeving, tussen een bekende golfbaan en op slechts een paar kilometer van Marbella. Dankzij de strategische ligging kun je genieten van de rust en luxe van het leven dicht bij de natuur, zonder het gemak op te geven van alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
Met een bebouwde oppervlakte van 224 m² biedt deze duplex een modern en functioneel ontwerp dat zich aanpast aan de behoeften van elk gezin. Het heeft twee ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer valt op door zijn kleedkamer en eigen badkamer met directe toegang tot het terras, terwijl de tweede slaapkamer directe toegang heeft tot een balkon.
Het bovenste gedeelte van deze duplex is een waar juweeltje. Je vindt er een solarium met een barbecue, ideaal om te genieten van maaltijden in de buitenlucht en bijeenkomsten met vrienden en familie. Daarnaast is er een ruime loungeruimte die momenteel wordt gebruikt als recreatieruimte, maar naar wens kan worden gerenoveerd tot een extra slaapkamer.
Deze duplex is voorzien van alle comfort die je je maar kunt wensen. Het beschikt over ingebouwde kasten in alle kamers, horren voor de ramen voor extra comfort, airconditioning voor de warmste dagen, en een alarmsysteem om uw veiligheid en gemoedsrust te garanderen.
Bovendien beschikt deze woning over twee parkeerplaatsen direct bij de ingang voor extra gemak en functionaliteit.
De urbanisatie waar deze duplex is gelegen biedt een breed scala aan diensten en gemeenschappelijke ruimtes. Je kunt genieten van drie zwembaden, goed onderhouden tuinen, een tennisbaan en een paddle tennisbaan. Bovendien heeft de urbanisatie 24-uurs beveiliging, zodat je met een gerust hart kunt wonen.
Wat betreft de locatie, deze duplex ligt dicht bij winkelstraten, scholen en recreatiegebieden, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel gezinnen als mensen die op zoek zijn naar een rendabele investering.
Samengevat is deze prachtige duplex op een onovertroffen locatie een uitstekende gelegenheid voor diegenen die op zoek zijn naar een kwaliteitswoning in een exclusieve omgeving. Het moderne ontwerp, de voorzieningen en de nabijheid van scholen, winkelcentra en recreatiegebieden maken het een ideale optie voor zowel wonen als investeren.

KENMERKEN:
224m² bebouwd 114m² nuttig
2 slaapkamers
2 badkamers
Terras
Balkon
Ingebouwde kasten
Tweedehands/goede staat
Zuidoost oriëntatie
Geen lift

UITRUSTING:
Centrale verwarming
Open haard
Barbecue
Zwembad
Tuinen

 

ENERGIE CERTIFICAAT:
In behandeling

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-194541
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €420.000
  • Bebouwd: 163 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.