Appartement te koop in Jerez de la Frontera

  • €675.000
JEREZ DE LA FRONTERA, CÁDIZ

Appartement te koop in Jerez de la Frontera

JEREZ DE LA FRONTERA, CÁDIZ
  • €675.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 4
  • Slaapkamers
  • 4
  • Badkamers
  • 371

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-172259

Spaanse Droomhuizen presenteert dit unieke appartement, volledig gerenoveerd met eerste kwaliteit en gelegen naast de Plaza del Arenal, een van de meest emblematische gebieden van de stad Jerez de la Frontera.
De woning is volledig exterieur en de 370 m2c zijn verdeeld in een ruime hal met toegang tot een groot nobel gebied waar de woonkamer, eetkamer en een woonkamer zich bevinden. Al dit grote gebied geniet van veel lichtinval, vanwege de grote ramen en de prachtige oriëntatie. Naast de ontvangstruimte is er de keuken verdeeld in 2 en die een aparte eetkamer en de wasruimte omvat. De volledig uitgeruste keuken is licht en functioneel. Het heeft toegang vanaf de service-ingang.
Verderop is het slaapgedeelte, een ruime hoofdslaapkamer met een kleedkamer en een eigen badkamer en drie tweepersoonsslaapkamers met een eigen badkamer. Allemaal zeer verlicht door een geweldig natuurlijk licht.
We voegen de drie terrassen toe die het pand heeft, allemaal met een spectaculair uitzicht op Jerez en die een pluspunt van helderheid en exclusiviteit aan het pand bieden.
Een grote garage en een berging behoren tot het huis op hetzelfde terrein.
Het heeft een onovertroffen locatie in het centrum van Jerez, waar u kunt genieten van allerlei vrijetijdsactiviteiten zoals theaters, bars, restaurants, commerciële aanbiedingen en winkels. Momenteel geniet een groot deel van de wijk van een voetgangersomgeving en is het verkeer beperkt tot het openbaar vervoer en bewoners.
Jerez de la Frontera is een stad die een wereldberoemd cultureel, gastronomisch en artistiek erfgoed koestert dat het een van de meest complete en aantrekkelijke plaatsen in Andalusië maakt.
De geschiedenis en kunst van Jerez zijn zichtbaar in het historische centrum, uitgeroepen tot Monumentaal Complex en bestaande uit kerken, paleizen en unieke gebouwen gelegen in smalle straatjes, in de fonteinen en pleinen, in de muren en in de oudste wijken. Ook in de musea, wijnhuizen en thematische centra, waar de traditie en het erfgoed van de stad worden getoond.
Jerez heeft dankzij zijn strategische ligging uitstekende verbindingen met de rest van Andalusië, Spanje en Europa. De internationale luchthaven, met moderne faciliteiten, maakt het mogelijk om verbinding te maken met de belangrijkste nationale en internationale bestemmingen.
Het onlangs gerestaureerde treinstation biedt meerdere verbindingen naar talloze steden en hoofdsteden, met toegang tot het hogesnelheidsnetwerk. Daarnaast heeft het een compleet netwerk van snelwegen en autosnelwegen, die snelle en gemakkelijke toegang bieden tot zowel nabijgelegen steden als andere Spaanse hoofdsteden, met een verbinding in slechts 25 minuten naar de beroemde stranden van de kust van Cadiz waar u sporten kunt beoefenen zoals surfen, kitesurfen, duiken, enz. en zijn bergen, waar u verschillende routes kunt doen, waaronder de Ruta del Toro en de Ruta de los Pueblos Blancos opvallen, en waar u golf kunt spelen op enkele van de beste banen in Andalusië.

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-172259
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €675.000
  • Bebouwd: 371 m²
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 4
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.