Appartement te koop in Las Palmas de Gran Canaria

  • €700.000
LAS PALMAS DE GRAN CANARIA, LAS PALMAS

Appartement te koop in Las Palmas de Gran Canaria

LAS PALMAS DE GRAN CANARIA, LAS PALMAS
  • €700.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 9
  • Slaapkamers
  • 3
  • Badkamers
  • 277

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-189050

Spaanse Droomhuizen biedt je dit exclusieve appartement in een van de meest gewilde historische gebieden van de stad Las Palmas de Gran Canaria te koop aan: Triana, van cultureel belang als historische site sinds 1990. Van de architect Don Fernando Navarro Navarro (1864-1925), samen met Laureano Arroyo beschouwd als de inleider van de modernistische architectuur op Gran Canaria. Onder andere opmerkelijke werken zijn de gevel van het Literaire Kabinet, de Eilandbibliotheek (Plaza de Las Ranas), het Rodriguez Quegles Paleis en de renovatie van het Pérez Galdós Theater inbegrepen. Dit gebouw, gebouwd in 1922, is een van zijn laatste werken. Het gebouw, op een tweede verdieping met de mogelijkheid om een ​​lift te installeren, bevindt zich in het voetgangersgedeelte van de Domingo J. Navarro-straat, een halve hoek met de commerciële promenade van Triana, waar u, met behoud van de architectonische stijlen van die tijd, winkels van de eerste internationale commerciële merken en kleine en luxueuze boetieks kunt vinden, samen met andere diensten zoals scholen, supermarkten en allerlei soorten horecadiensten die strikt de schema’s van de gemeentelijke voorschriften respecteren. Een symmetrische verhoging met Art Nouveau-elementen beschrijft de gevel. Overvloedige versieringen met bloemmotieven waar de smeedijzeren balkons en het centrale erkerraam dat doet denken aan de boogvensterstijl opvallen. Aan de achterkant van het huis, verbonden met de keuken en een kamer met potentieel gebruik als woonkamer of eetkamer, worden we verrast door een terras, een rustige ruimte die elke goede lezer kan bekoren. Het interieur van het huis wordt gekenmerkt door hoge plafonds, licht en ruimte, veel ruimte. Het is de moeite waard om stil te staan ​​bij een ander kenmerk, de hydraulische tegelvloeren met originele geometrische motieven, felle kleuren en prominentie in de decoratie; hydraulische vloeren zijn nog steeds trendy. De bouwstijl die in het huis wordt gerespecteerd, brengt je terug naar een ander tijdperk. Bij binnenkomst in het huis is het eerste dat ons opvalt de balkons van de voorgevel, van waaruit we de charme van het gebied kunnen waarnemen. Het heeft twee externe toegangen, zodat het kan worden gericht op een gemengd professioneel en privégebruik, waarbij meer of minder kamers voor het ene of het andere doel worden geconfigureerd. De badkamers, keuken en elektriciteit zijn bijgewerkt, zodat het klaar is om binnen te komen zonder dat de toegang hoeft te worden uitgesteld voor enige hervorming. Mogelijkheid om een ​​parkeerplaats te verwerven op een paar meter afstand in dezelfde straat voor 26.500 € niet inbegrepen in de prijs van het huis.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-189050
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €700.000
  • Bebouwd: 277 m²
  • Slaapkamers: 9
  • Badkamers: 3
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.