Appartement te koop in Malaga

MÁLAGA, MÁLAGA
  • €1.580.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 3
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 192

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-196176

Fantastisch luxe appartement in een exclusief project aan het strand, met indrukwekkend panoramisch uitzicht op zee. Deze prachtige woning is gelegen aan de New Golden Mile, in Estepona East, een bevoorrechte locatie op slechts enkele minuten van Puerto Banús, gerenommeerde golfbanen, winkelgebieden en prestigieuze scholen. Dit elegante appartement valt op door de perfecte verdeling en grote lichtinval, dankzij de grote ruimtes, de oriëntatie op het oosten en de ligging op de bovenste verdieping. Het heeft drie slaapkamers, de grootste en suite met een spectaculaire kleedkamer, luxe afwerking, zoals marmeren vloeren, gepantserde deur en airconditioning. Daarnaast heeft het een groot terras dat perfect is om te genieten van het uitzicht op zee en om buiten te ontspannen.

De urbanisatie waarin dit appartement ligt, biedt een breed scala aan diensten en voorzieningen. Deze omvatten een prachtige beachclub naast het gemeenschappelijke zwembad, verzorgde tuinen en een privégarage. Daarnaast beschikt de woning over een extra berging, ideaal voor het opbergen van persoonlijke spullen.
De aantrekkelijke en veelgevraagde New Golden Mile staat bekend om zijn exclusieve en rustige omgeving, omringd door gouden zandstranden en gerenommeerde golfbanen, het is de perfecte locatie voor wie op zoek is naar een leven vol luxe en comfort. Daarnaast heeft het gebied een breed scala aan restaurants, bars en winkels, wat de New Golden Mile een zeer aantrekkelijke plek maakt om te wonen. Wat betreft vervoersverbindingen ligt het appartement dicht bij verschillende haltes van het openbaar vervoer. Op minder dan 10 kilometer afstand ligt de prestigieuze San José International School, die kwaliteitsonderwijs biedt aan haar studenten.
Wat betreft vrijetijds- en winkelmogelijkheden, ligt op loopafstand het winkelcentrum Y, waar je luxe winkels, restaurants en bioscopen kunt vinden. Bovendien ligt het appartement dicht bij verschillende metro-, voorstads- en buslijnen, waardoor het gemakkelijk is om je in de omgeving te verplaatsen.

Kortom, dit fantastische luxe appartement aan het strand biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een elegante en exclusieve woning aan de New Golden Mile. Met het prachtige uitzicht op zee, de bevoorrechte locatie en de luxe afwerking is dit pand perfect voor degenen die willen genieten van het leven aan de kust.

Appartement in New Golden Mile, 192 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 41 vierkante meter, op het zuiden en 1 garage.

KENMERKEN:

Verwarming
Airconditioning
Lift
Zwembad
Conditie: Hervorming

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-196176
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €1.580.000
  • Bebouwd: 192 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.