Appartement te koop in Malaga

MÁLAGA, MÁLAGA
  • €599.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 3
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 142

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-197770

Spaanse Droomhuizen verkoopt dit uitzonderlijke appartement, gelegen in de wijk West, in de wijk Pacífico-Finca del Pato. Dit is ongetwijfeld waar de belangrijkste en meest prestigieuze ontwikkelingen van de stad plaatsvinden. Hier kun je genieten van een ongeëvenaarde levenskwaliteit met toegang tot alle essentiële en moderne diensten.

Het gebied biedt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waaronder een metrolijn die je in slechts 10 minuten van het Sportpaleis naar de centrale Larios-straat brengt. Daarnaast heb je ziekenhuizen, sportterreinen en binnenkort een privéuniversiteit tot je beschikking. Maar wat echt opvalt is de nabijheid van het strand, dat je te voet in slechts drie minuten kunt bereiken, waardoor dit een van de meest prestigieuze locaties in Málaga is. De verbinding met het AVE-station via de metrolijn in slechts 8 minuten is ook opmerkelijk, net als dezelfde reistijd naar de internationale luchthaven van Málaga met de auto, wat extra gemak toevoegt aan je reizen.

Het appartement ligt in een van de meest exclusieve woonwijken in de regio, met faciliteiten als een zwembad, sportruimtes, een fysieke conciërge en ‘s nachts privébeveiliging, zodat je altijd verzekerd bent van je veiligheid en comfort. Het appartement is perfect georiënteerd, op het zuidwesten, waardoor je kunt genieten van een aangenaam uitzicht op de zee en de Sierra de Mijas.

Met een totale oppervlakte van 142 vierkante meter is het appartement ontworpen om maximaal comfort te bieden. Het beschikt over een ruime onafhankelijke woonkamer, verdeeld in twee gebieden voor wonen en dineren, met toegang tot een prachtig en groot terras, perfect om te genieten van onvergetelijke momenten met vrienden en familie, met de zee en de bergen als achtergrond. De keuken is ruim en biedt ruimte voor een kantoorgedeelte, ideaal voor informele maaltijden en familieontbijten. De slaapkamers zijn net zo ruim, allemaal tweepersoons en voorzien van ingebouwde kasten, die veel bergruimte bieden. Het appartement heeft ook twee complete badkamers, waarvan een en suite.

De woning is in uitstekende staat, klaar om vanaf de eerste dag van te genieten. Bovendien beschikt het pand over een parkeerplaats in hetzelfde gebouw, met directe toegang vanuit de lift.
Dit pand biedt niet alleen een bevredigend leven in een gezonde omgeving met alle diensten tot je beschikking, maar garandeert ook een hoge vermogenswaarde. Naarmate de omgeving zich consolideert, zul je beseffen dat de gedane investering meer dan gegarandeerd is, en terwijl dit gebeurt… geniet je van het wonen op een van de beste locaties in de stad.

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-197770
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €599.000
  • Bebouwd: 142 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.