Appartement te koop in Malaga

MÁLAGA, MÁLAGA
  • €499.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 1
  • Slaapkamer
  • 1
  • Badkamer
  • 56

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-198704

Spaanse Droomhuizen biedt dit exclusieve en elegante appartement aan, gelegen in een van de meest prestigieuze en gewilde buurten van de stad: La Malagueta. In deze bevoorrechte omgeving kunt u optimaal genieten van het stadsleven, waarbij de rust van een woonwijk wordt gecombineerd met de bruisende bedrijvigheid van het historische centrum en de natuurlijke wonderen van de Middellandse Zeekust.

De locatie van dit appartement is onverslaanbaar. Het ligt op een steenworp afstand van het iconische La Malagueta strand, waar je kunt genieten van lange dagen zon en buitenactiviteiten. Bovendien leidt een aangename wandeling door het weelderige groene gebied van Paseo del Parque direct naar het historische hart van de stad, met zijn pittoreske straatjes, musea, uitstekende restaurants en een ongeëvenaard cultureel aanbod.

Een andere grote aantrekkingskracht van deze locatie is de nabijheid van de Golden Mile, een van de meest luxueuze en prestigieuze vrijetijds- en winkelgebieden, die zowel nationaal als internationaal wordt erkend. Hier, in Muelle Uno, kunnen bewoners genieten van een verscheidenheid aan boetieks, gastronomische restaurants, culturele evenementen en een verfijnd nachtleven.

Het gebouw waarin dit prachtige appartement zich bevindt is in perfecte staat en beschikt over een lift, die de toegang tot de woning vergemakkelijkt, en een fysieke portier, die een vleugje veiligheid en exclusiviteit toevoegt en een sfeer van elegantie en distinctie creëert.

Het appartement zelf heeft een totale bebouwde oppervlakte van 56 vierkante meter, zorgvuldig verdeeld om ruimte en functionaliteit te maximaliseren. Bij binnenkomst is er een ruime woonkamer ontworpen om twee zeer verschillende omgevingen te bieden: een gezellige zithoek en een elegante eetkamer. Deze indeling zorgt niet alleen voor een gevoel van ruimtelijkheid, maar maakt het ook mogelijk om te genieten van verschillende momenten van de dag in speciaal ontworpen ruimtes. De keuken, geïntegreerd in deze open ruimte, is uitgerust met de modernste apparatuur en hoogwaardige afwerkingen, waardoor een ideale omgeving ontstaat voor zowel het dagelijks leven als speciale gelegenheden. De slaapkamer, eveneens ruim en smaakvol ontworpen, biedt een ongeëvenaarde rustruimte, met ruimte voor een tweepersoonsbed en extra opbergruimte. Deze omgeving nodigt uit tot ontspanning en comfort en zorgt voor een goede nachtrust. De complete badkamer is ontworpen met materialen van topkwaliteit en een eigentijdse stijl, en biedt zowel functionaliteit als luxe.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het appartement oorspronkelijk een terras had, dat is opgenomen in het woongedeelte. Deze aanpassing heeft de leefruimte aanzienlijk vergroot, waardoor de woning veelzijdiger en lichter is geworden. De uitgebreide renovatie van het appartement is onlangs uitgevoerd, waarbij gebruik is gemaakt van de beste materialen en bouwtechnieken, zodat het in een benijdenswaardige staat is gebleven. Het appartement wordt volledig gemeubileerd en uitgerust opgeleverd, klaar om in te trekken.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-198704
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €499.000
  • Bebouwd: 56 m²
  • Slaapkamer: 1
  • Badkamer: 1
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.