Appartement te koop in Malaga

MÁLAGA, MÁLAGA
  • €359.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 3
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 84

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-198734

Spaanse Droomhuizen verkoopt deze prachtige woning gelegen in de wijk Carretera de Cádiz, specifiek tussen de wijken Huelin en La Princesa. Deze locatie is bevoorrecht, want zo kun je op loopafstand genieten van het beroemde strand van Huelin. Bovendien zorgt de nabijheid van het treinstation María Zambrano en de AVE, evenals de metrostations Princesa-Huelin en La Isla voor uitstekende verbindingen naar elk punt in de stad, waardoor zowel het openbaar vervoer als de toegang tot verschillende delen van Málaga wordt vergemakkelijkt.

Locatie en omgeving: De wijk Carretera de Cádiz staat bekend om zijn levendige stedelijke sfeer en de nabijheid van verschillende diensten en voorzieningen. Dankzij de nabijheid van het strand van Huelin kun je genieten van een van de beste plekken voor ontspanning en vrije tijd in de stad, terwijl de gemakkelijke toegang tot belangrijke vervoersstations zoals María Zambrano en de metrostations zorgt voor ongeëvenaarde connectiviteit.

Kenmerken van het gebouw: Het gebouw waarin de woning zich bevindt is in perfecte staat en heeft een lift, waardoor comfort en toegankelijkheid voor alle bewoners gegarandeerd is. De combinatie van een goed onderhouden gebouw met het voordeel van de hoogte en de gemakkelijke toegang door de lift voegt een aanzienlijke waarde toe aan het pand.

Indeling en uitrusting van de woning: De woning bevindt zich op de zevende verdieping en biedt een bebouwde oppervlakte van 84 vierkante meter. Het wordt momenteel volledig gerenoveerd, zodat het optimaal en modern is. De voorgestelde indeling omvat drie slaapkamers en twee badkamers en biedt een ideale ruimte voor gezinnen of professionals die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. De woonkamer en keuken zijn ontworpen in een open formaat, direct aansluitend op een groot terras dat een aangenaam uitzicht over de stad biedt. Dit ontwerp maximaliseert niet alleen de ruimte, maar zorgt ook voor veel natuurlijk licht, waardoor een gezellige en moderne sfeer ontstaat.

Materialen en ontwerp: De complete renovatie van de woning wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen en een eigentijds design. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een vlekkeloos en esthetisch mooi eindproduct te bieden. Deze aanpak zorgt voor een gezond en duurzaam huis dat zal voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende kopers.

Potentieel voor bewoners: Deze woning is een fantastische kans voor wie op zoek is naar de perfecte plek om te wonen in Málaga. De combinatie van een bevoorrechte locatie, een goed onderhouden gebouw en een onlangs gerenoveerde woning van hoge kwaliteit maakt dit aanbod tot een ideale keuze voor degenen die waarde hechten aan levenskwaliteit, comfort en moderniteit.

Kortom, deze woning in de wijk Carretera de Cádiz is een uitzonderlijke kans om een huis te verwerven in een van de meest gewilde gebieden van Málaga. De nabijheid van het strand, uitstekende vervoersverbindingen en een levendige en goed uitgeruste omgeving maken dit huis een perfecte keuze voor zowel gezinnen als professionals. Het complete renovatieproces zorgt ervoor dat de woning in optimale staat zal zijn, met een modern ontwerp en hoogwaardige materialen. Dit is een unieke kans om te investeren in een woning die locatie, comfort en stijl combineert in een van de beste wijken van de stad.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-198734
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €359.000
  • Bebouwd: 84 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.