Appartement te koop in Malaga

MÁLAGA, MÁLAGA
  • €998.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 2
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 117

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-200671

Fantastisch modern appartement in een prestigieuze urbanisatie op de eerste lijn van het strand met indrukwekkend uitzicht op zee, op slechts 5 minuten van het centrum van Estepona en de jachthaven. Dit luxe appartement met twee slaapkamers is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een leven vol luxe en comfort aan de Costa del Sol. Bij binnenkomst in het appartement zult u verrast zijn door het moderne en elegante design. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en een grote kleedkamer, perfect voor degenen die een privé en comfortabele ruimte willen hebben. De open keuken is volledig uitgerust met een kookeiland en ultramoderne apparatuur. Ramen van vloer tot plafond laten veel natuurlijk licht binnen en leiden naar een ruim terras met panoramisch uitzicht op zee. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Dit appartement is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een domotica-klimaatregeling en alarmsysteem, bediening van jaloezieën en luifels, intercom, zoneringsairconditioningsysteem, vloerverwarming en een alarmsysteem dat is aangesloten op het centrale kantoor. Daarnaast omvat het een parkeerplaats en een grote berging, wat zorgt voor extra comfort en ruimte.

Het appartement bevindt zich in een exclusief wooncomplex, een moderne luxe ontwikkeling aan het strand, voltooid in 2020. Het heeft 24-uurs beveiliging, spa en fitnessruimte, jacuzzi, sauna en Turks bad, verwarmd binnenzwembad, buitenzwembaden met zout water, paddletennisbaan en directe toegang tot het strand van Arroyo Vaquero. Bovendien ligt het dicht bij voorzieningen zoals supermarkten Mercadona en Aldi, wat het dagelijkse leven van de bewoners gemakkelijker maakt. Het gebied Estepona Oeste staat bekend om zijn rustige en exclusieve sfeer. Het wordt omgeven door prachtige stranden en heeft een breed scala aan restaurants, winkels en diensten. Bovendien ligt het op slechts een klein eindje rijden van verschillende gerenommeerde golfbanen en jachthavens. Het centrum van Estepona, met zijn traditionele charme en geplaveide straten, ligt op slechts 5 minuten rijden, waar u een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en bars vindt.

Kortom, dit moderne appartement is een waar juweeltje aan de kust, met zijn moderne design, prachtige uitzicht op zee en toplocatie. Mis de kans niet om in deze exclusieve omgeving te wonen en te genieten van een luxe leven aan de Costa del Sol.

Appartement in Costa Natura, 117 m2, 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, terras van 25 vierkante meter, op het zuiden en 1 garage.

KENMERKEN:

Verwarming
Airconditioning
Lift
Zwembad
Alarm
Staat: Onberispelijk

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-200671
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €998.000
  • Bebouwd: 117 m²
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.