Appartement te koop in Malaga

MÁLAGA, MÁLAGA
  • €350.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 1
  • Slaapkamer
  • 1
  • Badkamer
  • 58

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-200971

Spaanse Droomhuizen biedt dit exclusieve appartement aan in de prestigieuze wijk Perchel Sur, in de wijk Centro van Málaga, een van de meest gewilde en snelgroeiende gebieden van de stad. Deze toplocatie ligt in het hart van de baai van Málaga, op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum, de thuisbasis van de kathedraal en de prachtige Calle Larios, slechts gescheiden door de iconische Guadalmedina-rivier. De locatie van het appartement is onovertroffen, want het ligt dicht bij belangrijke bezienswaardigheden zoals de Mercado del Carmen, het AVE-station María Zambrano, het strand van San Andrés en binnenkort de nieuwe jachthaven van San Andrés en het toekomstige gemeentelijke auditorium. Deze aanstaande infrastructuurprojecten zullen de waarde van dit gebied verder verhogen, waardoor Perchel Sur een symbool wordt van moderniteit, exclusiviteit en levenskwaliteit in Málaga.

Het appartement ligt aan een rustige voetgangersstraat, wat zorgt voor een rustige en serene omgeving, weg van het verkeerslawaai, waardoor dit pand een ware oase van rust is in het hart van de stad. Het gebouw, gebouwd in 2017, is in uitstekende staat en heeft een modern, functioneel ontwerp dat voldoet aan de behoeften van vandaag.

Het appartement heeft 58 vierkante meter goed verdeelde woonruimte. De slaapkamer is ruim en biedt genoeg ruimte om een perfecte rustruimte te creëren. De leefruimte integreert een open keuken, woonkamer en eethoek in een lichte en uitnodigende open ruimte, ideaal voor het dagelijks leven of om vrienden en familie te ontvangen. De badkamer is volledig uitgerust, met een modern en comfortabel ontwerp.

Daarnaast heeft dit appartement twee belangrijke kenmerken die het nog aantrekkelijker maken. Ten eerste beschikt het over een eigen berging van 58 vierkante meter, even groot als het appartement, met natuurlijke ventilatie en meerdere gebruiksmogelijkheden, wat een onbetwistbare waarde toevoegt. Ten tweede heeft het gebouw een fantastisch gemeenschappelijk dakterras, perfect om buiten te ontspannen en te genieten van het aangename weer van Málaga. Deze ruimte is ideaal voor zowel overdag als ‘s nachts en biedt de perfecte omgeving om tot rust te komen of om buitenbijeenkomsten te organiseren.

Het gevoel dat deze woning biedt is uniek: de bevoorrechte locatie, de rust van een voetgangersstraat, het moderne ontwerp van het gebouw en de uitstekende staat waarin het verkeert maken het tot een uitzonderlijke kans. Bovendien is het appartement voorzien van een vakantieverhuurlicentie, wat een scala aan mogelijkheden biedt voor wie op zoek is naar een solide investering of een thuis in een gezonde, goed verbonden omgeving.

Dit pand is ongetwijfeld een van de beste opties die vandaag de dag op de markt zijn voor wie op zoek is naar een winstgevende investering of een exclusieve plek om te wonen. Niet alleen vanwege de uitstekende locatie in een groeiend gebied, maar ook vanwege de unieke kenmerken. Het is een kant-en-klaar appartement in een van de meest veelbelovende gebieden van Málaga.

 

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-200971
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €350.000
  • Bebouwd: 58 m²
  • Slaapkamer: 1
  • Badkamer: 1
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
A Guinote
  • A Guinote

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.