Appartement te koop in Marina Botafoch

  • €740.000
Marina Botafoch, Ibiza

Appartement te koop in Marina Botafoch

Marina Botafoch, Ibiza
  • €740.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 3
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 100

Beschrijving van de woning

Ref: DP-91-571832

De omgeving
Dit prachtige appartement bevindt zich in de befaamde en elegante Marina Botafoch, een van de meest gewilde zones van het eiland. De toplocatie van dit prestigieuze appartement ligt op loopafstand van de chique jachthaven, waar u wordt omringd door de weelde van ‘s werelds meest luxueuze jachten. Geniet van een luxe leefstijl met gastronomische restaurants voor fijnproevers, luxe modeboetieks, chique bars en iconische nachtclubs, allemaal op loopafstand. Deze residentie biedt ook het comfort van wonen op een steenworp afstand van het strand; de baai van Talamanca ligt op slechts 5 minuten lopen. Dit brede zandstrand is perfect voor een ontspannen zomerdag, maar biedt ook talloze eetgelegenheden aan zee met adembenemend uitzicht op zee. Op minder dan 10 minuten rijden ligt Cala Olivera, een afgelegen baai die gekoesterd wordt door de lokale bevolking. De levendige en cultureel rijke oude binnenstad van Ibiza bereikt u in 20 minuten wandelen langs de prachtige boulevard. U kunt ook de stadsferry nemen, dan bent u er in slechts 5 minuten. Reizen van en naar het eiland is gemakkelijk met de luchthaven op slechts 15 minuten afstand. Geniet van de levendige en luxe sfeer van het eiland met dit uitstekende appartement op een toplocatie.

Het appartement
Dit mooie en ruime appartement is gebouwd in 2006 en beslaat een royaal bebouwd oppervlak van 100m2, inclusief 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het bruikbare vloeroppervlak van 92m2 wordt aangevuld met een groot terras van 40m2, waardoor de perfecte setting ontstaat voor een mediterrane binnen- en buiten leefervaring. Gelegen op de tweede verdieping van het gebouw, verwelkomt deze woning u in een open plattegrond met een woon- en eetgedeelte dat veel natuurlijk licht krijgt door de kamerhoge schuifdeur die uitkomt op het grote terras. De aparte en ruime volledig uitgeruste keuken vormt het decor voor culinaire hoogstandjes. Volg de gang naar de master slaapkamer, met een grote glazen schuifdeur die ook toegang geeft tot het grote terras. De master beschikt over een ensuite badkamer met natuurstenen afwerking, compleet met bad, toilet en bidet. Verderop in de hal vindt u nog twee slaapkamers en een moderne aparte badkamer met een inloopdouche, voor comfort en privacy voor u en uw familieleden of gasten.

De buitenruimtes
Het woongebouw beschikt over groenrijke buitenruimtes, ideaal om te ontspannen in de rust van de natuur. Het ruime gemeenschappelijke zwembad wordt omringd door voldoende ligbedden. Geniet van de zon rond het zwembad of ontspan op een ligbed in het schaduwrijke gedeelte. Naast het grote zwembad dat gereserveerd is voor volwassenen, zullen gezinnen het gemak van een apart kinderzwembad waarderen. Bij de woning hoort een privé parkeerplaats in de beveiligde ondergrondse parkeergarage. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een tweede parkeerplek in hetzelfde gebouw aan te schaffen. Leef dicht bij het strand, de jachthaven en de stad en geniet van alle hotspots die het eiland te bieden heeft. Omarm het toppunt van comfort, gemak en recreatie in deze prachtige residentie gelegen in de elite area van Ibiza.

Kenmerken

  • Ref: DP-91-571832
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €740.000
  • Bebouwd: 100 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.