Appartement te koop in Puig d’en Valls – Ibiza

  • €845.000
Puig d'en Valls, Ibiza

Appartement te koop in Puig d’en Valls – Ibiza

Puig d'en Valls, Ibiza
  • €845.000
  • Appartement
  • Woningtype
  • 3
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 122

Beschrijving van de woning

Ref: DP-91-613863

De omgeving
Dit fantastische moderne appartement maakt deel uit van een bevoorrechte en rustige woonwijk in Puig Den Valls, naast het charmante stadje Jesús, gelegen aan de rand van Ibiza-Stad. Het appartement maakt deel uit van een residentieel gebouw dat in 2020 gebouwd is door een van de beste ontwikkelingsbedrijven van het eiland en het beschikt over hoogwaardige materialen en superieur vakmanschap. De locatie biedt gemakkelijke toegang tot enkele van Ibiza’s mooiste en meest levendige gebieden, terwijl alle dagelijkse behoeften in de buurt zijn. Strandliefhebbers hoeven niet ver te reizen, de brede baai van Talamanca ligt op slechts 7 minuten rijden. Hier kunt u ook uitstekend dineren aan zee en de nabijgelegen elegante wijk Marina Botafoch verkennen. Dit gebied staat bekend om zijn luxe jachthaven, waar enkele van ‘s werelds meest indrukwekkende superjachten liggen. Wandel over de boulevard en ontdek chique designerwinkels, gastronomische restaurants en het iconische nachtleven van Ibiza. Voor een rustige ontsnapping liggen de ongerepte baaien zoals Cala Olivera, Cala Bonita en Cala Espart al op 15 minuten rijden. Als u op zoek bent naar een meer bruisende stads ervaring, dan bevindt Ibiza-Stad zich op slechts 5 minuten rijden. Hier kunt u het rijke culturele erfgoed van het eiland ontdekken, evenals een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants, bars en een levendige jachthaven. Reizen van en naar het eiland is gemakkelijk met de luchthaven op slechts 15 minuten afstand. Dit appartement in Puig Den Valls biedt de perfecte mix van rust met een prachtig uitzicht, terwijl u toch dicht bij een grote verscheidenheid aan stranden en de hotspots van het eiland bent in een van de meest gewilde woonwijken van Ibiza.

Het appartement
Dit spectaculaire moderne appartement heeft een bebouwde oppervlakte van 122m2 en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De open woonkamer is ontworpen om het natuurlijke licht te maximaliseren en zo een lumineuze leefomgeving te creëren. Vanuit de woon- en eetruimte heeft u een geweldig uitzicht op Dalt Vila, wat een unieke achtergrond biedt voor uw dagelijks leven. De open en moderne keuken is uitgerust met een oven, magnetron, keramische kookplaat en strak vormgegeven keukenkasten. De master slaapkamer heeft een luxe en-suite badkamer met een groot raam met een prachtig uitzicht op Dalt Vila, evenals de zee. De tweede slaapkamer biedt ook een prachtig uitzicht en wordt momenteel gebruikt als kantoor, en is daarmee een veelzijdige ruimte. De tweede en derde slaapkamer delen een prachtige moderne badkamer met een inloopdouche. Het appartement is onlangs gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Er wordt gebruikgemaakt van aerothermische apparatuur voor efficiënte warmwaterproductie, waardoor het elektriciteitsverbruik aanzienlijk wordt verlaagd voor een lagere energierekening. Het milieuvriendelijke woongebouw is voorzien van een geavanceerd ETICS thermisch isolatiesysteem, en verbetert de energie-efficiëntie voor verwarming en airconditioning. De innovatieve vakwerkgevel minimaliseert de blootstelling aan zonlicht, waardoor het interieur niet opwarmt en de energiekosten verder dalen.

De buitenruimtes
Het appartement heeft een zonnig en ruim terras van 20m2 met een prachtig uitzicht op Dalt Vila dat helemaal doorloopt tot aan de Middellandse Zee. Dit terras biedt de perfecte setting om te genieten van al fresco maaltijden, te nippen van uw ochtendkoffie met uitzicht op Ibiza-stad of als een plek om buiten te sporten met een adembenemend uitzicht. Het wooncomplex beschikt over een luxueus en groot gemeenschappelijk zwembad van 100m2, met ontspannende ligstoelen en een apart kinderbad, waardoor het ideaal is voor jonge gezinnen. De gemeenschappelijke ruimten omvatten ook weelderige groene ruimten om te ontspannen en een handige fietsenstalling. Extra voorzieningen zijn onder andere een ondergrondse parkeergarage, bergruimtes en oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Dit uitzonderlijk aantrekkelijke appartement is perfect gelegen voor degenen die dicht bij de bruisende bezienswaardigheden en het strand van Ibiza willen zijn, maar toch willen genieten van de rust en privacy van een eersteklas woonwijk.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-91-613863
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs: €845.000
  • Bebouwd: 122 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.