Luxe moderne nieuwbouw villa te koop in Can Furnet – Ibiza

  • €5.250.000
Can Furnet, Ibiza

Luxe moderne nieuwbouw villa te koop in Can Furnet – Ibiza

Can Furnet, Ibiza
  • €5.250.000
  • Villa
  • Woningtype
  • 5
  • Slaapkamers
  • 5
  • Badkamers
  • 426
  • 1404
  • Perceel grootte m²

Beschrijving van de woning

Ref: DP-91-612892

De omgeving
Deze moderne villa “Tauet” heeft een spectaculair uitzicht op Dalt Vila en bevindt zich hoog op een heuvel in een van de meest gewilde woonwijken van het eiland, namelijk Can Furnet. Deze rustige buurt biedt rust en privacy, en ligt op slechts enkele minuten afstand van het charmante dorpje Jesús, waar u al uw dagelijkse benodigdheden kunt vinden. Deze locatie biedt een grote verscheidenheid aan keuzes als het gaat om strandleven. Het dichtstbijzijnde strand is het brede zandstrand van Talamanca, op slechts 8 minuten rijden. Hier kunt u een ontspannen stranddag doorbrengen in de pittoreske baai en heerlijk al-fresco dineren in schilderachtige restaurants aan zee.

Voor een meer rustige en ongerepte strandervaring zijn Cala Olivera, Cala Bonita en Cala Espart serene baaien waar u kunt genieten van de pure natuur van het eiland, en dat allemaal binnen 10 minuten rijden. Op slechts 8 minuten rijden richting Ibiza-Stad vindt u het chique gebied van Marina Botafoch met de bekende jachthaven, die de thuisbasis vormt van ‘s werelds meest indrukwekkende superjachten. Struin rustig over de boulevard en ontdek de luxe designer winkels zoals Louis Vuitton, Hermès en Dior. Geniet ook van culinaire hoogstandjes in de gastronomische restaurants It, Roto en STK, die naast het iconische nachtleven van Ibiza liggen, zoals Lío en Pacha. Enkele minuten verder bevindt u zich in het kloppende hart van het eiland, namelijk het bruisende Ibiza-Stad.

Deze charmante stad zit vol cultureel erfgoed, uitgebreide eetgelegenheden, rooftop bars, een jachthaven en een mix van zowel lokale boetieks als internationale winkels. De luchthaven is ook gemakkelijk bereikbaar op slechts 15 minuten rijden van deze rustige residentie. Dit huis biedt het toppunt van luxueus wonen, dicht bij al Ibiza’s belangrijkste hotspots, en biedt tegelijkertijd een serene en privé woonervaring met een ongeëvenaard uitzicht.

De villa
Deze nieuwbouw villa combineert smaakvol modern design met Balinese invloeden. De villa “Tauet” is een uitzonderlijk eigendom dat een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt. Een belangrijk hoogtepunt van deze woning is de volledig gemeubileerde oplevering, die direct klaar is om in te trekken. Er is veel aandacht besteed aan de prachtige styling en het algehele interieurontwerp. De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 426m2 op een perceel van 1404m2, en is verdeeld over 2 verdiepingen met 5 ruime slaapkamers en 5 luxe badkamers. U betreedt deze moderne woning via een strakke trap die naar een indrukwekkende voordeur leidt.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een adembenemende entree, een glazen hemelraam dat het interieur baadt in natuurlijk licht. Vanaf hier komt u op de hoofd verdieping en bevindt u zich in een grote, open woon- en eetruimte met prachtig uitzicht op de weelderige omgeving door de kamerhoge ramen van vloer tot plafond. De moderne en volledig uitgeruste keuken is voorzien van een verfijnde keuken bar, perfect om ‘s ochtends aan uw koffie te nippen of te genieten van een drankje met vrienden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het aangrenzende balkon met een lounge- en eethoek die een mooi uitzicht bieden over uw uitnodigende tuin, en zo de perfecte setting creëren voor een naadloze binnen- en buiten leefervaring.

Via een imposante moderne trap kunt u de verschillende niveaus van het huis bereiken. De ruime slaapkamers met eigen luxe en suite badkamers bevinden zich allen op de benedenverdiepingen. De master slaapkamers bieden een geweldig uitzicht over de vredige tropische tuin. Ook hebben ze een eigen balkon die uitkijkt over het enorme zwembad, ontwaak hier dagelijks in uw privé paradijs. De overige slaapkamers bieden ook een eigen terras, vol privacy en ontspanning.

De buitenruimtes
De villa heeft een schitterende tropische tuin met vele luxe lounge zitjes, perfect om buiten te ontspannen. U vindt er een groot en elegant overloopzwembad in Balinese stijl met geïntegreerde jacuzzi als middelpunt van de tuin. Het zwembad wordt omringd door een fraai groen gazon en tropische palmbomen, wat de perfecte buiten-spa omgeving creëert. Ontspanningsruimtes zijn er in overvloed, waaronder ligstoelen, een Bali-bed en een geïntegreerde zithoek.

Naast de serene tuin biedt de villa ook verhoogde buitenterrassen met een adembenemend uitzicht. De bovenste verdieping beschikt over een ruim dakterras met panoramisch uitzicht dat helemaal tot aan Dalt Vila reikt. Het kroonjuweel van de buitenruimtes van de villa is een geweldig dakterras met een tweede overloopzwembad. Organiseer exclusieve diners met dit verbluffende uitzicht of geniet van cocktail avonden onder de sterren voor onvergetelijke avonden. Dit buitengewone dakterras biedt u privacy en totale ontspanning.

Om uw veiligheid te garanderen is het pand volledig omheind. Deze droomvilla belichaamt het luxueuze leven en combineert naadloos moderne verfijning met de kalmte van de natuur, waardoor er een exclusieve woonervaring wordt gecreëerd.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-91-612892
  • Woningtype: Villa
  • Prijs: €5.250.000
  • Bebouwd: 426 m²
  • Perceel: 1404 m²
  • Slaapkamers: 5
  • Badkamers: 5
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.