Penthouse te koop in San Roque

SAN ROQUE, CÁDIZ
  • €749.000
  • Penthouse
  • Woningtype
  • 3
  • Slaapkamers
  • 2
  • Badkamers
  • 247

Beschrijving van de woning

Ref: DP-51-193838

Deze exclusieve duplex is gelegen in de prestigieuze urbanisatie Puerto Sotogrande. Met een hoogwaardige constructie en een elegant ontwerp biedt deze hoogbouwwoning een verfijnde en moderne levensstijl.
Het penthouse bestaat uit twee verdiepingen en biedt ruime ruimtes en een intelligente verdeling. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, elk ontworpen met aandacht voor detail. De hoofdslaapkamer beschikt over een kleedkamer en een en-suite badkamer met een douche, jacuzzi, bidet en toilet, die een ruimte voor ontspanning en comfort biedt. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer. Een van de slaapkamers kijkt uit op de haven, terwijl de andere slaapkamer uitkijkt op het zwembad en de rivier.
Naast de slaapkamers heeft het penthouse een ruime woon-eetkamer met directe toegang tot het terras en uitzicht op zee, waardoor het de perfecte plek wordt om te genieten van momenten van rust en gezelligheid. De volledig uitgeruste keuken biedt een was- en opslagruimte en zorgt voor comfort en functionaliteit in het dagelijks leven.
Een van de meest opvallende kenmerken van dit penthouse is het terras, dat toegankelijk is via de woonkamer en de hoofdslaapkamer. Het eerste terras heeft een eettafel en een bank, ideaal om buiten te eten en te ontspannen terwijl je de omgeving bewondert. Bovendien is er op dit terras een wenteltrap die leidt naar het bovenste terras, dat een prachtig 360-graden uitzicht biedt op de zee, de rivier, de haven van Sotogrande en de bergen. Op dit bovenste terras kun je genieten van verschillende hangmatten en een eettafel, waardoor een perfecte ruimte ontstaat voor entertainment en buitenplezier.
Het penthouse wordt verkocht met 2 enorme parkeerplaatsen en 1 berging, wat gemak en extra ruimte voor opslag biedt.
De urbanisatie waar dit penthouse is gelegen beschikt over een gemeenschappelijk zwembad met douches en toiletten, evenals een tuin die een rustige en ontspannen omgeving biedt. Bovendien is er 24 uur per dag videobewaking, waardoor de veiligheid en rust van de bewoners wordt gegarandeerd.
Wat betreft de locatie: dit penthouse ligt in een bevoorrechte wijk van Sotogrande, omringd door diensten en voorzieningen. Op minder dan 15 kilometer ligt de prestigieuze internationale school van Sotogrande, die internationaal onderwijs van hoge kwaliteit biedt. Bovendien ligt het winkelcentrum Sotomarket op slechts een paar minuten afstand, met een breed scala aan winkels, restaurants en diensten.
Samengevat biedt dit exclusieve penthouse in de prestigieuze urbanisatie Puerto Sotogrande een verfijnde en moderne levensstijl. Met ruime ruimtes, luxe afwerking en een indrukwekkend uitzicht is deze duplex een unieke kans voor wie op zoek is naar een woning van hoge kwaliteit op een bevoorrechte locatie.

Kenmerken:
247m² bebouwd
3 slaapkamers
2 badkamers
Terras
Garage
Berging
Ingebouwde kasten
Zuidoostelijke oriëntatie
Bouwjaar 2011

UITRUSTING:
Airconditioning
Zwembad
Tuinen
Open haard

 

ENERGIE CERTIFICAAT:
Energieverbruik D
Uitstoot – D

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-51-193838
  • Woningtype: Penthouse
  • Prijs: €749.000
  • Bebouwd: 247 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.