Villa te koop in Can Rimbau

Can Rimbau, Ibiza
  • €12.000.000
  • Villa
  • Woningtype
  • 6
  • Slaapkamers
  • 6
  • Badkamers
  • 460
  • 2220
  • Perceel grootte m²

Beschrijving van de woning

Ref: DP-91-606276

De omgeving
Deze mediterrane villa ligt in de prestigieuze besloten gemeenschap van Can Rimbau en staat voor luxe en comfort. Het charmante dorpje Jesús, met zijn vele supermarkten, bakkerijen en restaurants, ligt op slechts een korte wandeling. De centrale ligging van de villa biedt ook gemakkelijke toegang tot Ibiza-Stad, waar u het bruisende stadsleven en een cultureel rijkdom binnen handbereik hebt. Op slechts een klein eindje rijden vindt u ook de elegante jachthaven Marina Botafoch. Hier wordt u verwend met tal van entertainment mogelijkheden, zoals de prachtige luxueuze boulevard en de iconische Marina met hun eersteklas jachten, luxe designwinkels, gastronomische restaurants en het iconische nachtleven. Voor degenen die op zoek zijn naar zon en zee, liggen de befaamde stranden van Talamanca, Cala Olivera en zelfs Ses Salines, op slechts 5 tot 15 minuten rijden van uw voordeur. Dit belooft eindeloze dagen van ontspanning aan de kristalheldere wateren van de Middellandse Zee. Tevens is de luchthaven gemakkelijk met de auto te bereiken in slechts 15 minuten. Deze besloten gemeenschap garandeert zowel veiligheid als exclusiviteit en biedt een perfecte balans tussen gemak, gemoedelijkheid en rust.

De villa
Stap binnen in de grandeur van deze uitgestrekte villa van 460m2, die zich uitstrekt over drie indrukwekkende niveaus en een ongeëvenaarde blik biedt op het luxueuze mediterrane leven. Bij binnenkomst creëren de natuurstenen muren en rijke houten accenten een uitnodigende sfeer, die een gevoel van warmte en elegantie oproept. De uitgestrekte open woonkamer verbindt naadloos alle ruimtes zoals de verfijnde eethoek, de gezellige lounge gesierd met de moderne open haard, en de geavanceerde keuken die uitgerust is met strakke Gaggenau apparatuur. Ramen van vloer tot plafond overspoelen het interieur met natuurlijk licht, vervagen de grenzen tussen binnen en buiten en bieden een prachtig uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee, het historische Dalt Vila en het verre silhouet van Formentera. Ontdek de luxe master suite, voorzien van een inloopkast en een privé zonneterras. Ook hier kunt u genieten van een weelderig uitzicht. Elk van de extra slaapkamers straalt luxe uit met een eigen ensuite badkamer en toegang tot privé terrassen of buitenruimtes, en biedt ultiem comfort en privacy. De villa is zorgvuldig ontworpen voor hedendaags gemak, inclusief vloerverwarming, elektrische gordijnen en rolluiken die in alle seizoenen voor het nodige comfort zorgen. Een pronkstuk van dit uitzonderlijke eigendom is de privé-nachtclub met bioscoop, een paradijs voor amusement liefhebbers. Laat u betoveren door de op maat gemaakte verlichting, ontspan aan de bar of bewonder het verlichte zwembad door een spectaculair onderwaterraam dat een rustgevende blauwe tint over de ruimte werpt. Andere hoogtepunten zijn een aparte studio met kitchenette, ideaal voor gasten of personeel, en een inpandige garage voor 3-4 auto’s. Elke hoek van deze villa weerspiegelt een toewijding aan luxe en functionaliteit, en biedt een unieke kans om Ibiza’s beroemde levensstijl in absolute pracht te ervaren.

De buitenruimtes
De buitenruimtes zijn ontworpen voor ultieme ontspanning en entertainment, waar u in stijl kunt ontspannen. Vanaf de hoofd verdieping kunt u de grote elegante stenen trap aflopen om het uitnodigende zwembad te ontdekken. Hier vindt u een ware oase van rust, compleet met luxe lounges en een verleidelijke buitenbar. Deze ruimte is een perfecte plek om u terug te trekken, zowel om te loungen onder de zon als om cocktails te drinken aan de rand van het zwembad. Met de indoor lift of trap bereikt u het dakterras, een verheven oase boven het alledaagse. Geniet ook hier van het panoramische uitzicht over de prachtige Ibiza-Stad en de glinsterende zee. Meerdere lounge- en eetgedeeltes beloven rustgevende ontspanning onder de zon of de sterren. Een uitstekende buitenbar staat klaar om aan uw culinaire wensen te voldoen, zodat u verzekerd bent van onvergetelijke bijeenkomsten in een adembenemende omgeving. Wonen in deze prachtige villa biedt niet alleen luxe voorzieningen, het vertegenwoordigt de complete Ibiza lifestyle. Van het bruisende nachtleven tot de serene stranden, elk aspect van het leven op het eiland is binnen handbereik en biedt een unieke kans om van het beste van beide werelden te genieten. Ervaar luxe met een adembenemend uitzicht, comfort en een levensstijl gekenmerkt door absolute schoonheid en sereniteit in dit exclusieve domein.

Kenmerken

  • Ref: DP-91-606276
  • Woningtype: Villa
  • Prijs: €12.000.000
  • Bebouwd: 460 m²
  • Perceel: 2220 m²
  • Slaapkamers: 6
  • Badkamers: 6
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.