Moderne villa te koop in San José – Ibiza

  • €6.800.000
San José, Ibiza

Moderne villa te koop in San José – Ibiza

San José, Ibiza
  • €6.800.000
  • Villa
  • Woningtype
  • 6
  • Slaapkamers
  • 6
  • Badkamers
  • 400
  • 2794
  • Perceel grootte m²

Beschrijving van de woning

Ref: DP-91-614234

De omgeving
Deze onberispelijke, moderne villa in rustieke-stijl staat op een afgelegen perceel in de buurt van San Josep aan de prachtige westkust van het eiland. Dit uitzonderlijke eigendom wordt omringd door weelderige bergen die een perfect privé-onderkomen biedt. Binnen een paar minuten bent u in het hart van het pittoreske San Josep, waar u al uw dagelijkse benodigdheden vindt, zoals supermarkten, lokale bars en restaurants. Binnen een straal van 10 kilometer kunt u enkele van de mooiste stranden van het eiland ontdekken. Ontspan met een adembenemend uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee op het rustige strand van Es Torrent, waar ook het befaamde restaurant is gevestigd. Daarnaast kunt u de prachtige baai van Cala Jondal verkennen, bekend om zijn prestigieuze beach clubs zoals Blue Marlin, Jondal en Yemanja. Of ga naar Cala Sa Caleta, beroemd om zijn ongerepte, roestkleurige baai en uitstekende paella’s. Op slechts 20 minuten rijden vindt u de levendige Ibiza-Stad met zijn jachthaven, lokale bars, restaurants en winkels. De luchthaven ligt op minder dan 15 minuten rijden, wat reizen gemakkelijk maakt. Ontdek de perfecte mix van een rustig eilandleven en moderne luxe in deze uitzonderlijke en rustieke villa.

De villa
Deze ruime woning bestaat uit een hoofdwoning en een vrijstaand gastenverblijf met in totaal 6 slaapkamers en 6 badkamers, met een bebouwde oppervlakte van 400m2 op een royaal perceel van 2794m2. Als u de villa nadert, leidt een indrukwekkende entree met een moderne vijver u naar de handgemaakte Balearen houten deuren. Stap binnen en ervaar een prachtig interieurontwerp, dat eigentijdse afwerkingen combineert met de warme, authentieke Balearische sfeer die kenmerkend is voor de beroemde Blakstad-stijl. De open plattegrond beslaat meerdere verdiepingen, te beginnen met een gezellige woonkamer compleet met een moderne open haard, uitzicht op de tuin, en een aparte loungehoek om televisie te kijken. De moderne, volledig uitgeruste keuken is de droom van een culinaire liefhebber, met luxe geïntegreerde branders op een grote marmeren keuken bar, ideaal om aan uw ochtendkoffie te nippen of om gezellig met vrienden te koken. De open eetkamer grenst aan de keuken, biedt plaats aan een grote eettafel en wordt gecompleteerd door een tweede moderne open haard, die het decor vormt voor gezellige familiemaaltijden, elegante diners of leuke spelletjesavonden. Verder op de begane grond vindt u 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Op de eerste verdieping vindt u de master slaapkamer, met een ruime en-suite badkamer en toegang tot een adembenemend dakterras. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en toegang tot het terras, waarbij de derde slaapkamer op de eerste verdieping een en-suite badkamer bezit. Het vrijstaande gastenverblijf garandeert volledige privacy en comfort voor bezoekers, en biedt drie extra slaapkamers. Extra voorzieningen zijn onder andere een Sonos audiosysteem, WiFi, een alarmsysteem, airconditioning en verwarming.

De buitenruimtes
Dit prachtige huis is perfect voor buitenvermaak in volledige privacy. Zo beschikt het over een groot, spa-achtig zwembad, meerdere patio’s en eetgedeeltes in de buitenlucht, een buitenkeuken, een barbecueplaats en een geweldig dakterras. Wanneer u vanuit de woonkamer naar buiten stapt, ontdekt u een prachtig overdekt terras, compleet met eettafel, buitenkeuken, barbecue en een ruime geïntegreerde U-vormige loungebank. Deze uitnodigende ruimte is perfect voor grote sociale bijeenkomsten en het creëren van onvergetelijke herinneringen. De grote en zorgvuldig onderhouden tuin beslaat een indrukwekkende 2794m2, compleet met tropische palmbomen, natuurstenen paden en een ontspannend zwembad omringd door 12 ligbedden. Daarnaast is er een tweede buitenkeuken en een eethoek in de buitenlucht die plaats biedt aan maximaal 12 gasten, ideaal voor diners in de buitenlucht en zomerse barbecues. Bovendien heeft het huis een geweldig dakterras met spectaculair uitzicht over de weelderige omgeving, en vormt het een serene achtergrond voor elke gelegenheid tijdens een zonsondergang of onder een sterrenhemel. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Ervaar de ultieme luxe binnen- en buiten leefervaring in dit uitzonderlijke huis, waar elk detail is ontworpen voor comfort, luxe en entertainment in een bohemian chique levensstijl.

 

 

Als koper betaal je bij ons géén commissie, dus maak gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring als aankoopmakelaar! Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar, meer info via deze link. We hebben al veel klanten door de jaren heen mogen helpen, check hier onze recensies.

Kenmerken

  • Ref: DP-91-614234
  • Woningtype: Villa
  • Prijs: €6.800.000
  • Bebouwd: 400 m²
  • Perceel: 2794 m²
  • Slaapkamers: 6
  • Badkamers: 6
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.